Bloggnorge.com // FrisørFruen
Start blogg

FrisørFruen

FrisørFruen blogger om livet som frisør

I forsvaret av «dyre» Frisører i Sandefjord og USA

Kategori: Frisør | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 10. februar , 2016 kl. 20:54

Hairdressers_300x185

Normalt jeg skrive for frisører og salong eiere. Egentlig normalt jeg skrive bare for å lufte og som en billig form for terapi for meg selv. Frisører og salong eiere er bare de som leser meg.
Men en artikkel kom ut her om dagen, og det har fått mye oppmerksomhet fordi, vel, ærlig, det er komplett og fullstendig bullshit, så dette er rettet litt mer på forbrukeren.

Her er linken:
http://www.vancouversun.com/life/Shelley+Fralic+Hairdresser+hour+Nurse+hour/10842955/story.html
I et nøtteskall, sier forfatteren at samfunnet verdsetter frisører mer enn sykepleiere fordi hennes hårklipp og farge prisen var $ 150 etter skatt og TIP, men sykepleiere får betalt ca $ 30 en time.
Rask matematikk for ikke-frisør, tilsvarer dette ca $ 130 for minimum 2 timers service før skatt og antar en noe mager $ 10 tips. Jeg vil også anta at stylist er en ansatt i stedet for en stol leietaker.
Så salongen fakturert $ 130. Fra at kostnaden av produktene som brukes i at tjenesten var trolig ca $ 15- $ 20, inkludert sjampo, balsam, farge, toner, folier og stylingprodukter. Faktisk kunne det ha vært betydelig høyere, spesielt hvis fargen som trengs for å bli re-tonet. Men vi vil se på det som $ 15 for å være konservativ.
Den gjennomsnittlige salong vil betale ut 45% -50% provisjon til stylist på denne tjenesten, slik at stylist slutt ca $ 65 for 2 timer og salongen ta $ 50. Fra dette $ 50, betaler salongen arbeidstakers CPP og EI, WCB, salongen leie, hydro, eiendomsskatt og mange andre ting. Salongen i dette scenariet trolig brøt selv på tjenesten hvis leien er billig, og ganske muligens tapt penger. Faktisk, jeg nesten garantere salongen tapt penger fordi Vancouver leien er på linje med Manhattan. Jeg vet dette fordi jeg betale leie i 3 steder i Vancouver og 2 i Sør Surrey. $ 10.000 i måneden får du ca 1700 sf i siviliserte Vancouver.
Og frisøren i denne situasjonen? Jeg kan garantere denne personen tjener under fattigdomsgrensen lønn. Fordi med mindre denne personen er 100% booket, som du ikke ville være hvis du var dette billig, hun er sannsynlig å generere omtrent $ 4- $ 5000 per måned, noe som gjør henne slutt mellom $ 2K og $ 2500 per måned, og definitivt ikke får ytelser til ansatte i dette scenariet. Ikke mye å leve på i kanskje den dyreste byen i Nord-Amerika.
Men nok om denne artikkelen.
Jeg er en fast tro på frisører tjene en stor levende bak stolen. Du skjønner, denne industrien er en av de sjeldne modeller hvor en ansatt har fullstendig og total kontroll over sine inntekter. Det er opp til stylist til å synke eller svømme. Og de fleste vask og leve som stylist i ovennevnte situasjon.
Men for de modige nok til å ta denne karrieren på alvor, for å virkelig omfavne livet til en frisør og utvikle mestring av sitt arbeid, samt kundeservice, er det ingen begrensninger. Den stylist som bygger sterke kunderelasjoner og et rykte for flott arbeid kan lett tjene mellom $ 60K og $ 100K. Og det kan være mye mer for noen. Og de kan nyte fordelene, feriepenger og assistenter dedikert til å hjelpe dem bevare ryggen ved å gjøre sjampo og noen av styling arbeid.
Jeg tror på trening stylister til å markedsføre seg selv, gjør flott arbeid og bli opptatt. Og for å gradvis heve sine priser hvert år, litt for eksisterende kunder og mye for nye. Dette holder en stylist opptatt, ikke straffe klienten som støttet dem fra begynnelsen, og lar fullbooket stylist for å se en høyning hvert år, eller vurdere å arbeide litt mindre og tjene det samme beløpet. Gjennom dette systemet, har jeg hjulpet stylister gå fra $ 30 en hårklipp til $ 100 for et kutt innen 5 eller 6 år.

Frisør i Sandefjord
Du skjønner, hvis din salong eller stylist ikke er å heve sine priser med minst 10% hvert år, de er faktisk taper penger på grunn av inflasjon og andre økte kostnader. De fleste stylister har ikke mot til å heve prisene fordi de ikke har utført til sitt potensial. De har ikke en sterk nok følgende å risikere å miste noen få mennesker, og ærlig, fortjener de ikke å heve sine priser hvis de ikke var booket i første omgang. Men hver dag, selv hver klient, kan en frisør gjør valget mellom å heve hva de gjør og å utføre til sitt potensial. Hver dag en stylist kan bestemme at dette vil være den dagen de blir en profesjonell frisør. De fleste vil ikke, men noen gjør. Dette er hva jeg elsker om industrien; full kontroll en stylist har over hvordan de blir oppfattet og hvor mye de tjener.
Så ikke unner de av oss som nekter å se oss selv som ikke er verdig en anstendig inntekt som forfatteren av den koblede artikkelen gjør. Hver eneste frisør fortjener nøyaktig hvor mye penger de gjør, fra $ 12 haircutter i sandefjord til mannen i New York får $ 1200. Les mer på nettside

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.