Bloggnorge.com // FrisørFruen
Start blogg

FrisørFruen

FrisørFruen blogger om livet som frisør

Hair Hacks hver jente bør vite

Kategori: Frisør | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 10. februar , 2016 kl. 10:25

Hår hacks er mine livreddere – de er raskt, enkelt og gjøre en betydelig forskjell i måten håret mitt ser ut og føles. Jeg samlet noen av mine favoritt hår hacks inn en video, fordi jeg vet at dere vil elske og sette pris på dem så mye som jeg gjør.

Jeg har mye mer hår hacks i butikken, gi meg beskjed hvis du liker disse, og jeg vil gjerne gjøre en annen hår hack video for dere.

Sørg for å like denne videoen hvis du vil se flere hår hacks, og også dele den med dine venner. De vil elske deg for det.

 

1. Tørr Slutter

Hvem visste håndkrem kan fungere så godt på håret ?! For tørre ender, prøve scrunching håndkrem inn i endene av håret ditt. Dette vil bidra til å legge fuktighet og glans når du er på farten og ikke har de riktige produktene med deg. Ingrediensene i mange hånd kremer er lik de i håret kremer, og vil bidra til å oppdatere og forynge håret ditt!

Bilde 2
2. baby Hår / Fly-konklusjoner

Baby hår er en god ting – det betyr håret vokser, yay! Men de kan være litt av en smerte når styling håret ditt. For å temme disse små hårene, er alt du trenger for en gammel tannbørste og litt hårspray. Spray tannbørste med litt hårspray og forsiktig børste de fly-aways med tannbørsten. Dette vil bidra til å sikre at du ikke spray for mye hårspray i håret, noe som kan føre til at håret blir sprøtt og skitne.

Bilde1
3. Lagt Volume

Litt ekstra volum aldri skadet noen, ikke sant? For ekstra volum, prøv blåse tørking røttene med hodet opp ned. Dette vil bidra til å løfte røttene av håret opp, og skape ekstra fylde og volum!

langt hår
4. Lengre og tykkere Braids

Clip-in hair extensions er farten til metode for å legge tykkelse og lengde til enhver frisyre – spesielt fletter! Legge noen hår forlengelse wefts til håret ditt kan virkelig endre utseendet på din frisyre. Vi elsker å legge våre Luxies til noen flette for volum, lengde og drama!
5. Bobby Pin Trick

Så viser det seg at vi har brukt bobby pins feil vei (hva ?!). Visste du at det bølget en del av pinnen er faktisk ment å være vendt ned når festet i håret ditt? Når du skyver det på denne måten, vil du se at den låser håret ditt mye bedre, og det vil ikke skli ut når du gjør noen form for frisyre.
Forresten, her er noen super morsomme måter å bruke bobby pins – sjekk den ut!

6. Unngå den fryktede håret elastisk Crease

Ingenting er mer frustrerende enn å ha et hår tie igjen en kink i håret rett etter å ha blitt stylet – vi har alle vært der. Dette håret hack er den perfekte måten å beskytte håret fra disse knekk. First off – grøft hår tie! Ta to seksjoner av håret ditt (fra venstre og høyre), krysse dem under mesteparten av håret, bringe dem tilbake igjen og knytte dem, og deretter bringe dem under igjen og skyv noen Bobby pinner i å sikre dem. Det kan høres skremmende, men vi lover – det er så mye enklere enn det høres ut!
Bruker du noen av disse triksene? Hva er noen av håret hacks? Kommenter dette blogginnlegget og gi oss beskjed!

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.