Bloggnorge.com // FrisørFruen
Start blogg

FrisørFruen

FrisørFruen blogger om livet som frisør

Krusete hår for menn: Tips og triks for kult hårstyling

Kategori: Frisør | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 9. februar , 2016 kl. 17:03

Du må bare leve med det hvis du er en dude. Faktisk, uten å vite hvordan man skal håndtere krus er en av gjerningsmennene til hvorfor mange menn ikke ser sine manes som eiendeler og vil heller temme dem og glemme dem. Her på Frisør Fruen, jeg vil at du skal en gang for alle lære å sport en suveren manke av låser, fra rette lokker til svingete krøller, så les videre for mine topp 5 frizz bekjempelse tips til menn som vil forbedre din manke umiddelbart og få ting på toppen av hodet gynge som om det var på syttitallet!

Kutt ned på sjampo frekvens

shampoo-bottle-clipart-1
Jeg har skrevet en populær grundig artikkel om å kutte ned shampoo frekvens for krusfritt hår, som er en metode som jeg opprettet, og som er kjent som No Shampoo metoden. Hell, jeg har selv gått 30 dager uten å bruke sjampo bare for å vise dere at håret mitt så enda bedre! Sjampo fjerner den naturlige oljen som hodebunnen utskiller, og ved stripping bort denne naturlige endogen olje, blir håret krusete.

Til kamp frizz via redusere din bruk sjampo, start med å hoppe over en sjampo dag hver 3. dag og føler seg fri til å gå ned til en gang i uken. Stol på meg, du vil håret ikke lukter dårlig eller se grov hvis du slutter sjamponering hver dag: vann og selv bruker små mengder balsam er nok til å optimalt rense håret. Med hensyn til en tidsskala å merke resultater, vil håret ditt se bedre etter fire uker med å kutte ned din sjampo frekvens.

dsf
Jeg har også forklart hele No Shampoo metode sammen med forskjellige daglige rutiner i min bestselger. Til tross for jeg gjør et forsøk på å skrive episke hårpleie og hår styling innhold for gutta her på Frisør Fruen, finner du absolutt alt (og mer) i herre Hair bok, så det er definitivt verdt å eie en kopi av den.

Begynn å bruke en leave-in conditioner etter dusjing og tørking håret. Leave-in balsam hjelp sel i vannet som brukes til å dusje samt fuktighet fra omgivelsene, så gjelder det Lave-in conditioner mens låser er fuktig (det vil si rett etter tørking håret ditt, men husk at du ikke bør tørke håret fullt ut med et håndkle!).
Bruk en leave-in på de dagene som du bruker sjampo og dagene som du ikke også. Din leave-in conditioner bør bli en daglig ting for å bekjempe frizz.

 

Bruk lunkent vann å dusje

Mild varmt vann er ideell for håret ditt når du dusjer, ikke for varmt eller for kaldt. Veldig varmt vann kan skade håret ditt (noen overdreven varme skader håret) og kaldt vann er også irriterende å bruke for å stelle manke i dusjen. Lunkent vann gir mulighet for glatt å kjøre fingrene gjennom krøllene. Jeg har funnet den største fordelen med å bekjempe frizz ved bruk lunkent vann, og jeg har veldig tett krusete krøllete hår!

Ikke stol utelukkende på geleer

Mange hår gels og hår produkter som hår pomades og styling voks er klosser med dritt som vil tørke håret ut når den slites av håret. Bland opp rutine og noen dager bruke gel, andre bruker bare en leave-in balsam og andre gå solo. Jeg har eksperimentert med mange hår produkter og finner ut at å blande dem opp er den beste måten å gå om administrasjon frizz.

Kast bort penselen

gjg
Ved hjelp av en børste til å gre håret ditt er den perfekte måten å få krusete hår. Hårbørster fjerner den naturlige hodebunn olje, skade håret og hodebunnen, og deformere krøller mønster og form i tilfellet med krøllete hår. Hvis du ønsker å style håret ditt, kan du bruke en vanlig kam hvis du har rett hår eller bruke et bredt tann kam hvis du har krøllete hår. Alternativt kan du også bruke fingrene for styling manke; fingrene er det minste av alle styling muligheter som vil føre til krusete hår, så hvis du er utsatt for krusete hår, så bare bruke fingrene.

Pro tip: gå for en stor bred kam, gå med dette her.

Jeg er overrasket over hvor hårbørster er så populært, spesielt blant krøllete kvinner og langt hår kvinner og menn. De fleste hår børster er det verste for å bekjempe frizz, men krøllete kvinner og langt hår kvinner faller i fellen med å bruke produkter og gadgets som har mer av en mytisk grunnlag å gå for dem enn noen reell vitenskap bak dem. Som et spørsmål om faktum, for de av dine krøllete folkens, vil en hårbørste skade krøller ipso-facto (spiller ingen rolle om du er en krøllete mann eller kvinne), og krøllete manke vil slå inn i en stor ball av Tumbleweed med en død-rotte inne.
Konklusjon etter tips for å bekjempe krusete hår som menn
Følg disse 5 tips for å bekjempe krusete hår som en fyr, og du vil snart bli med i rekkene av de episke-manke dudes som går om sitt liv med headturning manes!

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.